gyb.ro

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce te-ai ocupat atât de mult de munca de la birou și de ce ai lăsat deoparte pasiunile, atunci pornirea unui magazin online devine atât de simplă. Pentru creare magazin online nu este niciodată prea târziu. Urmează-ți visele și pasiunile și poți deveni antreprenor! Succesul vine la orice vârstă!

Începerea unei afaceri este mai ușoară ca niciodată, acum când Internetul domină fiecare domeniu al vieții noastre. Sigur, există lucruri bune și rele care vin odată cu începerea unei afaceri online, dar totuși tot mai mulți oameni se simt atrași de ideea de a fi responsabili de viața lor prin creare magazin online. De a avea propria afacere administrabilă de oriunde din lume.

Din ce în ce mai multe companii se mută online și, dintr-un motiv întemeiat! Acesta este motivul pentru care am realizat un sondaj printre antreprenorii care ne-au ales serviciile de creare magazin online în ultimele 18 luni. Sunt trei motive importante pentru care ei au ales crearea de magazin online. Și dacă vă întrebați câte branduri renumite avem în portofoliu îi găsiți pe toți aici.

 

  1. Prin creare magazin online au redus costurile de pornire. Fiecare magazin online a fost realizate cu mici costuri de pornire. Au ales modulele optime și opțiunile de utilizare și administrare care s-au potrivit cel mai bine fiecărui tip de business.

Odată ce sunteți pregătit pentru crearea unui magazin online și gata de rulare, afacerea dvs. este deschisă 24/7 365 de zile pe an și continuă să ruleze chiar și atunci când dormiți. Acesta este diferența dintre creare magazin online și un magazin fizic, cum ar fi cel din mall. Câștigurile nu sunt determinate de numărul de ore de lucru, ci mai degrabă de nivelul de productivitate pe care îl puteți realiza în aceste ore.

 

  1. Nu am vrut niciodată să plătesc chirie. Nu îmi trebuie o locație! Nu fiecare magazin online se va transforma automat într-un succes uriaș peste noapte și va avea o creștere fulminantă a vânzărilor. Mulți antreprenori cred că dacă fac câteva postări pe Facebook sunt suficiente pentru afacere. Este total greșită percepția. Promovarea oricărei afaceri nu este ușoară, indiferent dacă este o locație fizică, ca exemplul magazinului din mall, dar prin crearea unui magazin online ai câteva avantaje în plus. De exemplu, un magazinul din mall are un public definit, de obicei adună oameni pe o rază față de locație. O afacere online nu este restricționată de locație și poate aduce cumpărători din orice zonă a țării sau de ce nu a lumii.

Pasiunile oamenilor nu pot fi niciodată puse pe planul secund. Dacă un bărbat este pasionat de jocuri pe calculator, atunci prin crearea unui magazin online cu componente pentru calculator nu veți da niciodată greș. Acest bărbat, și sunt sigur că sunt sute ca el, va investi mereu într-o placă video, procesor sau chiar jocuri online.

  1. Alegând o soluție completă pentru creare magazin online au devenit stăpâni pe propriul timp. Acesta cred că este cel mai important aspect pe care a fost menționat de fiecare dată de un proaspăt antreprenor. Acum am timp și pentru mine. Am timp și eu să îmi urmez pasiunile…

Prin crearea unui magazin online nu ești legat de un birou sau de o locație. Nu trebuie să te trezești la șapte dimineața dacă nu vrei. Nu trebuie să te pregătești repede, să bei cafeaua și să te apuci de treabă. În cele din urmă, nu trebuie să primești taskuri  de la un șef. Pentru că sunteți propriul dvs. șef! Sună bine, nu-i așa?

În funcție de tipul de afacere online pe care alegeți, aveți mai multă flexibilitate în crearea programului. Puteți alege la ce oră să porniți laptopul, câte ore doriți să lucrați într-o zi și câte zile. Acest lucru nu înseamnă că vă puteți relaxa, înseamnă doar că aveți mai multe opțiuni atunci când vine vorba de organizarea timpului. Pe care înainte nu le aveați deloc!

 

Nu spunem că este ușor să creezi un magazin online. Ca orice afacere, trebuie să pui multe cărămizi una peste alta. Dar prin crearea unui magazin online orice efort va fi apoi prețuit, iar o strategie bună vă va aduce fericirea. Și, bineînțeles, mulțumirea că vă puteți bucura de roadele muncii voastre! Hai să ne bucurăm împreună!