Optimizare și Pachet SEO Magazine Online avantajos

SEO / Optimizare e-Commerce cu Rezultate Corecte și Realiste

  Cine are nevoie de Servicii SEO Magazine Online? Aproape toți!
  Când vorbim despre Optimizare (SEO) modul nostru de lucru este orientat spre rezultatul final și palpabil 100% și este factorul esențial în atingerea ratei mari de conversie pentru serviciile de creare e-commerce, pe care le oferim. Creare-magazinonline.ro oferă soluția completă pentru accelerarea afacerii!

Prețuri foarte accesibile, de la
249€199€

SEO Magazine Online si Optimizare e-Commerce cu Rezultate Reale

Creștem POZIȚIA în Google™ a cuvintelor cheie de maximă importanță, dar și a notorietății Brandului!

  Consultanță / Training SEO e-Commerce
  "Omul" este în spatele fiecărui business, iar în cazul de față pornim de la nevoile tale și lipsurile pe care le are magazinul tău online pe partea de Optimizare Web. Optimizarea pentru motoarele de căutare în România, se va referi foarte mult la Google™, deoarece în țara noastră peste 90% din căutările utilizatorilor au loc pe www.google.ro.
  Primul pas este cel de înțelegere a nevoilor, de stabilire a audienței, a serviciilor și produselor. Ne interesează și viziunea business-ului și așteptările tale viitoare dar și reale.
  Doar înțelegând acestea, vom identifica cuvintele cheie cele mai importante, ce îndeplinesc pe viitor target-ul propus de tine în vânzări și nu numai. Având în vedere că peste 50% din traficul unui site web / magazin online vine din traficul organic, adică din SEO, vă invităm să facem împreună un AUDIT SEO GRATUIT cât mai detaliat !

Optimizare SEO Magazine Online On-Page !

  Optimizarea SEO On Page reprezintă prima parte tehnică pe care o vom aborda. Această etapă se focusează exclusiv asupra magazinului online. SEO On-Page stă la baza procesului de optimizare, etapă extrem de importantă, ce trebuie luată în vedere încă de la schițarea magazinului online sau de la refacerea acestuia. Apelați la serviciile noastre de creare magazin online pentru Optimizarea SEO On-Page.

  SEO On-Page reprezintă fundația multor campanii de marketing sau de promovare online, campanii Cost per Click, Social Media dar și multe altele!
  Ca și primi pași, încă din prima lună în care pornim la drum, vom analiza și repara sau chiar dezvolta următoarele:
  - Structura Magazinului Online, adică împărțirea magazinului corectă în categorii, subacategorii, produse și alte pagini ce definesc cuvinte cheie distincte;
  - Adresa URL optimizată sau user-friendly și obligatoriu trebuie să conțină cuvintele cheie importante;
  - Prezența dar și densitatea cuvintelor cheie în Meta-uri, titluri interne pagină, texte și paragrafe;
  - Verificare și implementare aspecte tehnice precum: sitemap, fișier robots.txt, redirecturi făcute corect, cannonical, schema ORG și multe altele !

  Evident sunt mult mai multe procese tehnice ce vor avea loc. O dată finalizat acest demers, evaluăm SEO OnPage lunar și rezolvăm rapid noile erori apărute în cadrul auditurilor. Prin urmare, On-Page va fi mereu "up to date", ținând pasul cu update-urile și modificările periodice ale roboților de indexare Google, schimbări ce apar constant.

Optimizare SEO Magazine Online Off-Page !

  În timp ce "SEO Magazine Online On-Page" înseamnă Optimizare direct pe site-ul tău, partea de optimizare Off Page se referă la activitatea / procedeele folosite în afara magazinului tău virtual (adică legături externe - backlinks către site-ul tău).
  Deoarece punem mereu accent pe transparența totală, toți clienții noștri beneficiază de rapoarte lunare detaliate cu ceea ce s-a realizat până la acel moment.
  Așadar, o parte din aceste procese, includ:

  - Dezvoltarea numărului de backlink-uri de calitate către magazinul tău online, precum articole, advertoriale, comunicate de presă și multe altele
  - Păstrarea corectă a procentului de cuvinte cheie "money keywords" versus "brand keywords"
  - Mărirea vizibilității în rândul comunității/utilizatorilor de interes, adică apariții media în marii publisheri din România, targetați pe nișa de activitate corectă
  - Verificarea autorității domeniilor, semnalelor sociale, rata de click, de respingere și de conversie din SERP și multe altele
  - Folosirea corectă a tool-urilor profesionale precum Ahrefs, Moz, SEO Frog, SEM Rush și a altora pe care le folosim cu succes de foarte mulți ani

  Peste 70% din SEO Off-Page se va referi la backlink-uri, la numărul lor (ideal căt mai mare), la calitatea lor (autoritatea domeniilor), vechimea, traficul și altor caracterestici extrem de importante.
  Deoarece colaborăm cu marii publisheri din țara noastră și nu numai (bloggeri / publicații mari / site-uri de profil) - vom livra mereu conținut original (verificat) potrivit produselor și serviciilor magazinului tău virtual.

Raportare / Audit lunar şi urmărirea Rezultatelor Optimizarii (SEO vs SERP)

  Campaniile de Optimizare SEO sunt probabil cele mai complexe campanii de marketing online, cu activități coordonate săptămânal, ce înclud multe task-urile de la mentenanța site-ului web, la formarea profilului de backlinkuri.

  Toate ramurile SEO, de la consultanță / training, audit, SEO On-Page și mai ales Off-Page - TOATE SUNT LA FEL DE IMPORTANTE în obținerea rezultatelor pozitive și reale - indexarea de top a cuvintelor cheie indicate.
  Încă din 2008, agenția noastră web dispune de o echipă experimentată, atât pentru dezvoltarea / programarea web, cât și pentru serviciile SEO moderne cu rezultate realiste și măsurabile.
  Vă invităm oricând la o cafea, să ne cunoșteți și să ne lăudăm cu portofoliul nostru foarte bogat, atât de web design cât și de promovare / optimizare web. Totodată, află de la noi, totul despre SEO e-Commerce și cât de rapid vin rezultatele reale!

seo magazin online

Pregătește-te de Vânzare în Online
Ai suport tehnic de calitate, format din echipă de programatori mereu la zi cu ultimele tehnologii.

optimizare magazin online

Magazin Online integrat cu Partenerii tăi !
Magazinul online va face automat inventarul, emite facturi, încasează plățile și poate anunța firma de curierat.

optimizare seo

Ai Mentenanță și Garanție 100%
e-Commerce-ul funcționează nonstop și 100% sigur, datorită unui server web performant ce lucrează pentru tine.

seo site

Impecabil pentru clienții tăi
Noul magazin online este conceput și deja optimizat pentru orice dispozitiv mobil folosit de clientul tău.

optimizare site

SEO OnPage integrat
Tot ce facem, facem în primul rand să funcționeze și să arate bine dar mai ales să fie perfect indexat de gigantul "Google".

seo Google

Design unic, gândit să crească conversiile
Atunci când realizăm un magazin online, ținem cont de absolut toate elementele grafice ce pot ajuta la creșterea vânzărilor.

ITeXclusiv – Creare Magazin Online la Cheie. Solutii Realizare eCommerce Rapide!